Jeg holder af hverdagen – En hyldest til hverdagen og de små øjeblikke der gør mig glad!

Jeg holder af hverdagen – En hyldest til hverdagen og de små øjeblikke der gør mig glad!

Inspireret af Dan Turélls digt “En hyldest til hverdagen” har jeg lyst til at dele og huske mig selv på de små ting i hverdagen der gør mig glad. Det vil nok også komme til at handle om andre mere hverdagsagtige ting, men det er de hverdagsgrå ting der de farverige mere tydelige.

Jeg holder af hverdagen. Jeg holder af min hverdag på Amager hvor jeg normalt bor (for tiden bor jeg hos min mor og far), jeg holder af min hverdag med min familie og mine venner og jeg holder af hverdagen når jeg går over Dronning Louises Bro mens solen står op og byen sover.

Tak til Dan for inspiration til min blog

Jeg holder af hverdagen
Mest af alt holder jeg af hverdagen
Den langsomme opvågnen til den kendte udsigt
der alligevel ikke er helt så kendt
Familiens på en gang fortrolige og efter søvnens fjernhed fremmede ansigter 

          Dan Turéll

//Ditte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg holder af hverdagen – En hyldest til hverdagen og de små øjeblikke der gør mig glad!