Når jeg engang får et hus….

Jeg holder af hverdagen når….

..jeg har en hel dag og kan starte med at slappe af hjemme i haven og sole mig…og jeg så senere mødes med en sød veninde på en kaffebar og derudover opdager denne nye kaffebar på Amager som jeg gerne vil prøve af….

..og når jeg så derefter er inviteret hjem til min anden veninde (og gamle bofælle) der har fået ny og fin lejlighed og vi så vælger at tage ned på stranden og grille og drikke rødvin og spise blåbær og spise nødder og spise kyllingepølser og putte tæer i sandet…

…det var en aften der skulle være afsluttet med en tur  i vandet. Desværre fik min veninde meget ondt i hovedet og senere kvalme så vi tog tidligt hjem…..

Men da jeg så kom hjem til mine forældre (hvor jeg bor for tiden) var der fyldt med smukke sorte silhuetter i haven som tegnede sig flot mod den blå aftenhimmel. Jeg holder  ekstra meget af hverdagen når jeg husker at stoppe op og beundre alt det smukke der er omkring mig….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg engang får et hus….