Fødselsdag!

USA-Kuren!


eg har været i USA det sidste halve år og må desværre indrømme at amerikanerne lever op til deres rygte om dårlige madvaner (eller ihvertfald deres dårlige madtilbud til dem der har dårlige madvaner). Især på vores roadtripdel kom min veninde og jeg næsten kun forbi fastfoodkæder og i det hele taget var grøntsager dyre eller meget sprøjtede – så jeg endte altså med at tage nogle gode kg på. Min værste synd snyderen Frozen Yoghurt (nr. 3). Jeg elsker det og har overbevist mig selv om at det er okay at spise – det er bare ikke længere okay når man fylder sit bæger med chokoladeknapper, hot fudge og knuste oreos. Pis!

Så nu må jeg op på hesten og i gang med at overveje, omregne, medregne og ihvertfald bare tælle min kost de næste måneder. Jeg VIL og SKAl ned på de samme kg som før og måske lidt længere. Min plan er altså at tælle kalorier og sørge for at spise ofte og rigeligt med protein så jeg ikke går og bliver småsulten og falder i med nemme løsninger. Indtil videre er nogle af mine redninger:

Æggemad med light cheesy flødeost og grøntsager = godt med protein, smager godt og holder en mæt i længere tid. The med lakridsrod der smager sødt og lækkert når man ikke kan klare ikke at få chokolade længere. Kaffe, kaffe, kaffe, kaffe!

Nu må vi se om kuren – eller diæten vil jeg hellere kaldet det – holder!

//Ditte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag!