..og der var bryllup...

Drømmehuset!

Jeg ved ikke om de der bryllupper i sidste weekend har givet mig voksenkuller. Men i dag faldt jeg over denne boligannonce (Facebook har åbenbart opsnuset at jeg godt kan lide at kigge på boliger og derfor er der hele tiden boligadds på min hovedside). Nu er der så denne fantastiske bolig til salg i Skælskør som jeg virkelig virkelig godt gad at eje..engang..om tre år..Det er skisme et pænt hus!

Åh please lad dette hus være til salg igen om et par år…!

//Ditte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

..og der var bryllup...