Drømmehuset!

Twin peaks og Ganni

Hvor jeg elsker den gamle kultserie Twin Peaks. Første gang jeg blev introduceret for serien var på min højskole hvor vi var en masse piger der så serien sammen og drak the og kørte hinanden op så det var ekstra uhyggeligt. Siden da har jeg set hele serien igen med min søster og på min tur til Seattle besøgte jeg den cafe der er med i serien og Snoqualmie vandfaldet.

Noget af det bedste ved serien er de smukke smukke piger, Audrey, Donna og Shelly og deres flotte tøj. Af omveje via forskellige blogs som emily og byfunda har jeg så fundet ud af at Gannis nyeste kollektion af inspireret af lige præcis de piger. Mums mums. Ønsker mig sweatere, kjoler, sko og toppe.


Tak for den fantastiske serie og tak til Ganni for at lade sig inspirere af den. Fra nu af vil jeg holde bedre øje med Gannis kollektioner.

//Ditte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmehuset!