Twin peaks og Ganni

Yes! Så fik jeg et job som lærervikar!

Det er nok også på tide jeg kommer ud og arbejder lidt mere praktisk med lærergerningen. Jeg har altid elsket at være i praktik som lærer, men har altid lidt frygtet at skulle være lærervikar. Hvornår ringer de? Har jeg så aldrig fri? Når jeg er vikar kender jeg ikke børnene og de kan virkelig bilde mig alt ind? Skal jeg nu kun spille rundbold eller vil de godt lave opgaver i deres grammatikhæfte? Hvad hvis jobbet som vikar gør at jeg ikke længere tør blive rigtig lærer? Men pjat, nu har jeg søgt et job og fået det og jeg føler mig så glad og lettet og kan slet ikke vente med at komme ud og stå for min første vikartime. Lets go for it!

//Ditte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Twin peaks og Ganni