Ich mag: Berlin

Eine Arbeit in Berlin zu haben.

Den første uge i Berlin gik med at søge en masse forskellige masse stillinger og jeg har været lidt rundt i det hele. Var så til samtale hos både Frans, et internship i online marketing og på en irish pub. Det der passede mig bedst var Fransarbejdet og den irske pub – der får jeg nemlig henholdsvis 8,5 og 5 euro i timen (Uha). Så det er der jeg er nu. Pubben har ikke åbnet endnu, men i weekenden skal vi have en prøvevagt. Jobbet hos Frans kører til gengæld for fuld skrue. Jeg er alt-mulig-damen i firmaet og da vi åbner det nye kontor her d. 1. oktober er det så mig der får ansvaret for at købe kontormøbler, lamper, køkkenudstyr, kaffemaskiner osv. til det nye sted. I dag har jeg så været ude og set det og det er SÅ fint. Åh, en rigtig Berlinerlejlighed, som jeg gerne bare selv vil bo i.

20130917_100322 20130917_110838 20130917_110911 20130917_110927 20130917_111004I dag har jeg så haft min første længere telefoniske samtale med en rigtig hotelfrue fra vores nabolag. Hun startede med at undskylde for at skrive “Sehr geehrter Herr Munk” til min mail og foreslog derefter at jeg hellere måtte skrive Assistentin i stedet for Assistent i min arbejdsbetegnelse fremover. Ups. Men det gik ellers godt og min chef og jeg er nu inviteret til morgenmad på hotellet en dag, så vi kan snakke fremtidigt samarbejde.

Nu skal jeg til at skrive til dem, som skal sælge os vores kontormøbler. Det bliver da lidt spændende hvordan det kommer til at se ud, for det er en gammel fin lejlighed, hvor et moderne kontorlandskab helst skal kunne integreres på en pæn måde.

/D.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ich mag: Berlin