Jeg holder af: Nye opfindelser...

Halifax versus Five Guys

Åh hvor havde jeg glædet mig til at prøve en rigtig Halifaxburger. Har hørt om dem tidligere og skulle så ud og spise med en ven i går – og så skulle vi da på Halifax. Efter to uger på kur (selvfølgelig med små upsere ind imellem, men alligevel) så trænger man da også til en god omgang burger. Jeg havde læst om deres koncept på nettet om at man vælger én slags burger (f.eks. min Københavner burger), ét slags tilbehør (f.eks. mine grove fritter), én slags dip (f.eks. lækker aioli) og hvilken slags bøf man vil have –  f.eks. vegetar, ekstra stor bøf eller kyllingefilet. Mums tænkte jeg og glædede mig. Desværre synes jeg faktisk burgeren var lidt kedelig. Den var ligesom ikke snasket nok. Jeg kunne næsten bedst lide kartoflerne, men de var til gengæld også super gode.

Men nu drømmer mig jeg i stedet tilbage til Washington DC hvor Five Guys ligger og de laver nok nogle af de bedste burgere jeg nogensinde har smagt og dér får man bare gode pommesfritter til – og rigtig rigtig mange gode pommesfritter. En kæmpe kop kartofler bliver hældt ned i en brun papirspose og så hælder de lige lidt ekstra ovenpå og godt med salt. Så hvis du nogensinde ender på Five Guys i DC kan du nøjes med en lille pommes – og I kan sagtens dele hvis I er flere! Plus der er refill af sodavand – altid! 🙂

//Ditte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg holder af: Nye opfindelser...