Jeg holder af cafearbejdet...og dets madpauser...

..og der var bryllup…


D. 4. august havde vi to bryllupsfester på mit arbejde. En mere stille og rolig reception med en cremefarvet brud med et smukt silkebånd om håret og en større bryllupsfest med alt hvad der hører til af kyssetradtioner, hvid brud med stort slør, 3-rettersmenu, cognac til kaffen og selvfølgelig brudevals og bryllupskageskæren der forenede brudeparet. Åh hvor kommer jeg i det romantiske hjørne af sådanne fester. Jeg har allerede fortalt min far hvor meget jeg glæder mig til hans tale til mit bryllup og jeg har diskuteret bryllupsfester med mine veninder, om hvordan vores kjoler skal se ud og om hvordan festerne skal være osv. Vil man have noget a la Agnes og Rødes i Matador, eller hvad med et stort og hvidt bryllup i et lyst telt i en smuk have eller hvad med et bryllup i en lade på en mark og kornblomster i håret??

//Ditte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg holder af cafearbejdet...og dets madpauser...