Flugten fra hverdagen.

Ich mag: Berlin

Checkpoint Charlie Second Hand Mauerpark Lysshow om Tysklands historie

Metro Prenzlauer Berg

Min baghaveI en bog om Berlin, som jeg har lånt af min Mitbewohnerin Caro, står der:”Der traditionellen Einwandererstadt Berlin ist es egal, wie man ist. Für Manche mag die Stadt zu gross, zu laut und zu anonym sein. Anderen gibt genau diese Grösse etwas Beruhigendes und erzeugt ungeahnte Freiheitsgefühle.” 

Det er jo lige dét Berlin kan. Byen er så stor og fyldt med alle slags typer, kulturer og sprog, at man kan være lige den man har lyst til. Har man lyst til at være helt anderledes kan man tillade sig det, har man lyst til at gemme sig lidt væk i mængden, kan man det. Elsker Berlin (endnu engang). Stemningen på gaden, alle menneskene, currywursten der spises af ældre, dönerkebabben, grafittien og det store metrosystem. Nu skal jeg bo her de næste 4 måneder og har altså rig mulighed for at lære byen endnu bedre at kende, at besøge restauranter, kneiper, museer og bare gå og mærke stemningen på gaden. Glæder mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flugten fra hverdagen.