Eine Arbeit in Berlin zu haben.

Wir sind wir – Dem deutschen Volke

Den første uge i Berlin, da Anna stadig var hos mig, var vi ude og gå tur med Caro og Matti. På turen kom vi tilfældigvis forbi kanalen, hvor alle de større vigtige bygninger ligger (Her bliver udenlandske præsidenter bl.a. modtaget). Lige på dette sted, ville der blive vist et stort lysshow ud fra Tysklands historie og det blev vi selvfølgelig for at se. Det var rigtig fint lavet og opridsede Tysklands historie fra første verdenskrig og frem til i dag. Der var mange levende billeder, flere citater fra kendte taler(e) og en masse facts og årstal, som jo altid er godt at få opdateret.

20130903_203649 20130903_20480120130903_210539Under forestillingen spillede de blandt andet musik fra sangen “Wir sind wir”, som jeg kender og som har den fineste musikvideo. Videoen indeholder klip fra Tysklands historie og forsangeren i bandet Paul van Dyk og Peter Heppner er så klippet ind i filmen. Den er så fin lavet. Wir sind wir. Vi er os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eine Arbeit in Berlin zu haben.